studio.

November 22, 2009

This studio is a workplace for Bark Design Architects. The organization of space allows the studio to be transformed into a house as well. This studio was very cost effective because of the simple design and structure. The studio is environmentally friendly by using sun shade awnings and external fabric blinds. In addition, they used economical recycled material to construct the studio. Overall, a very cool place to work created by a simple design and a great location.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: